Welkom bij Anne Horster

Kom thuis in je lijf

Een fijne ontmoeting met jezelf en anderen, met oefeningen om te landen in je lijf. Om met je aandacht naar binnen te gaan of jouw eigenheid uit te drukken. 

Mijn aanbod

Gevoed, ontspannen en opgeladen weer naar huis

Massages

Een zorgzame aanraking die je laat thuiskomen in jouw lijf. Je voelt je meer ontspannen en komt thuis bij jezelf. Welkom.

Dansen

Kom thuis in je lijf met Dansen in de stad, Danskapel in Den Bosch, Helvoirt en op locatie. Dansontmoetingen om je in contact te laten komen met jezelf en anderen vanuit een thema.

Coaching

Het omarmen van mijzelf mede door dans, yoga, lichaamsgerichte disciplines en adem heeft mij veel meer zelfbewustzijn in geest, lichaam en ziel geschonken. Als ervaringsdeskundige en door een lichaamsgerichte coachopleiding te hebben doorlopen kan ik dit nu delen met anderen.,

Yoga

Yoga bij Anne Horster: een mooie reis naar binnen om thuis te komen in je lijf, vanuit diverse oefeningen uit de yoga voor bekrachtiging, verruiming van bewustzijn, balans, rust en ontspanning.

Video afspelen

Over de massages

Een intuïtieve zorgzame aanraking die je laat thuiskomen in jouw lijf. Voel en kom thuis bij jezelf. Welkom.

In stilte

In de stilte ontvouwen zich subtiele tonen van innerlijke sereniteit, waar rust en wijsheid elkaar ontmoeten in een harmonieuze stroom.

Over mijn techniek

Ik werk intuïtief, lichaamsgericht en met veel aandacht voor wat bij jou speelt.

Dansen

Dance like nobody is watching!

01.

Dansen in de stad

Dansen in de stad is opgericht door Anne Horster, Annerie van Asch en Brechtje Verboven
Wij houden van de stad ‘s-Hertogenbosch, hetgeen een prachtig decor biedt voor het dansen in de stad.

Video afspelen over dance, barefoot, girl-7247907.jpg
02.

Danskapel

Ik werk  intuïtief en speel in op het moment. Inspiratie voor het dansen vanuit een thema haal ik uit van alles o.a. beweging van  het lijf, gasten, live/muziek, persoonlijke ontwikkeling, kunst, natuur, wat er op het moment aanwezig is.

Mindful Moving in juli op maandagen 13:30 -15:00 uur

Kom thuis in je lijf met wandelen, diverse oefeningen uit de  Yoga en Bewegen.

 

 

Van 19:00 – 22:00 uur buiten bij droog weer op fijne lokatie in Den Bosch die nader wordt bekend gemaakt.

Aankomst 18:45-19:00 uur 

Bare feet dance, live music

entree is inclusief thee 0% bubbels en bites

Nieuw: coaching!

Ik heb diepe processen doorgemaakt en stapje voor stapje een weg gevonden naar balans in mijn leven. Vanuit mijn eigen ervaring in het leven en  vele jaren diverse trainingen en therapieën gevolgd te hebben dus ervaringsdeskundige kan ik jou daar in een handvat bieden. Om een bijdrage te leveren aan het dichter bij je gevoel te komen en bewustzijn te verruimen lichaam en geest en ziel. Reactie van Claartje op een sessie waarin we coaching,    yoga en dans combineerden.

“He Anne het gaat goed met mij, ik heb langer geslapen en me verder gewenteld in het idee van een holletje. Dat heeft me zo goed gedaan! De dag ervoor dacht ik door mijn hoeven te zakken. Nu mocht ik gewoon zakken en lag veilig op de grond met dekentjes, gekoesterd door jou, heel bijzonder, heel waardevol, heel veel dank daarvoor.”

Thuiskomen

Thuiskomen in je lijf is innerlijk weten en leren  waar jij je fijn bij voelt. 

Binnen of buiten

Ik ga graag met je een conscious movement sessie aan. Dit kan zowel binnen  of buiten 

Over mijn techniek

Uit eigen ervaring weet ik wat nodig is, intuïtief en in het moment.

Ik geef ook lessen in

Yoga & Dans

Maak een afspraak voor een sessie met diverse op jou afgestemde oefeningen en  Bewegen of Dansen  

EEN PERFECTE COMBINATIE OM THUIS TE KOMEN IN JE LIJF.

Nadien voel je je helemaal in je lijf en als herboren.  Kennismaking op afspraak. info annehorster@gmail.com

Met mijn ervaring in het volgen van diverse stijlen van  yoga en dans,  het geven van yoga, dans, ontstaat er een  eigen vorm met aandacht voor ademhaling, kracht, flexibiliteit en het vinden van een meditatieve flow helpt deze vorm van yoga jou om bewuster te worden, balans te vinden in zowel lichaam en geest en spiritueel bewustzijn

Ik was me gisteren ineens zo bewust van mijn lichaam en een herinnering kwam terug aan één van de dans middagen bij Anne thuis. Ik raakte toen ontroerd omdat ik besefte hoe erg ik mijn lichaam had ontkent door mijn onzekerheid. Dit gevoel raakte me opnieuw en gaf een diepere betekenis aan "Kom thuis in je lijf". Dankjewel dat je me dit cadeau gegeven hebt."
Lies Geven
webdesigner
Contact

Email: annehorster@gmail.com