AANBOD

Kom thuis in je lijf

Dansen, Yoga, Massage

Een zorgzame aanraking die je laat thuiskomen in jouw lijf. Voel en kom thuis bij jezelf. Welkom.

Kom thuis in je lijf, Dansen in de stad, Danskapel in Den Bosch en Helvoirt. Dansen op blote voeten, workshops, sessies waarin ruimte is voor verbinding, persoonlijke aandacht, ruimte voor vrijheid en eigenheid, Dansen vanuit een thema.

Yoga bij Anne Horster: een  reis naar thuiskomen in je lijf, vanuit zachtheid, kracht, balans, adem, flow, stilte en ontspanning.

 

,

Het omarmen van mijzelf mede door dans en lichaamsgericht werk en adem heeft mij veel meer zelfbewustzijn in geest, lichaam en ziel geschonken. Als ervaringsdeskundige en een lichaamsgericht coach opleiding doorlopen te hebben  mag ik dit nu  doorgeven aan anderen.

Kom thuis in je lijf

Helvoirt

12 mei 19:00-21.30 uur Moederdagcadeau

Ken je een moeder? of ben je zelf moeder? Dit is echt een cadeau. Een weldadige avond voor jou. Met delen dansen  vanuit het thema Moederdagcadeau…zodat we gevoed en ontspannen thuis komen.

Deze bijzondere sessie vinden plaats bij Kom thuis in je lijf. Aandacht, ontspanning en beweging  ervaren op deze unieke locatie. Ontdek de vrijheid om jouw eigen dans te vinden en te omarmen.

Op basis van donatie en/ of inbreng van jouw talent in overleg…inclusief thee fruit en lekkers

locatie in een mooie ruimte boven in een voormalige school aan de Kastanjelaan 12  in Helvoirt

info en opgave Anne 06 15216615

 

Massage

Over soepele kleding heen op de fouton of met olie op de massagebank. Ik richt me voornamelijk op vrouwen.

Dansen

Dansen in de stad,  Danskapel o.a in Pand 18 Den Bosch. Ik organiseer graag dansontmoetingen vanuit een thema om je in contact te laten zijn met jezelf, je ziel, en in contact met anderen in  een fijne sfeer. Met meestal een of meerdere gasten zoals live muzikanten, dj, film of speciale gast verbonden aan het thema.

Yoga

Yoga bij Anne Horster: vanuit een aandachtige reis naar thuiskomen in je lijf, bewust worden vanuit flow en ontspanning, zachte kracht, adem, balans en stilte. 

Ook thuiskomen in je lijf?

Schrijf je in

Ik neem contact met je op.

Verschillende locaties

In Den Bosch, Helvoirt en op bv festivals, retraites

Contact

Email: annehorster@gmail.com