Kom thuis in je lijf

Met mooie oefeningen uit de yoga en dans komen we tot een vrije vorm waarin je jezelf en soms de ander ontmoet. Op toepasselijke muziek.

Dansen op blote voeten, workshops, sessies waarin ruimte is voor verbinding, persoonlijke aandacht, ruimte voor vrijheid en eigenheid, Dansen vanuit een thema kan ook op maat.

Met oefeningen vanuit zachtheid, kracht, balans, adem, flow naar stilte en ontspanning.

 

Een prachtige combinatie om thuis te komen in je lijf. Op de mat vertrekken we met oefeningen vanuit de yoga op jou persoonlijk gericht, vervolgens komen we in beweging van de mat af en sluiten we af met een massage over kleding heen op de fouton of massagebank.

Kom thuis in je lijf

Massage

Over soepele kleding heen op de fouton of met olie op de massagebank. 

Dansen

Ik organiseer graag dansontmoetingen vanuit een thema om je in contact te laten zijn met jezelf, en in contact met anderen in  een fijne sfeer. Er is een aankomstmoment met thee, vervolgens vanuit een serie dansinspiratie opdrachten verdiepen we in het thema om vervolgens jouw eigen vrije dans te dansen. Met meestal een of meerdere gasten zoals live muzikanten, dj of speciale gast verbonden aan het thema.

Yoga

Yoga inspiratie vanuit een aandachtige reis naar thuiskomen in je lijf, bewust worden vanuit flow en ontspanning, zachte kracht, adem, balans en stilte.  je voelt je ontspannen en vitaler nadien. 

Verschillende locaties

In Den Bosch

Contact

Email: annehorster@gmail.com