SHINE YOUR LIGHT THROUGH YOUR BODY

Danskapel

Kom thuis in je lijf

I invite you!

Creatief en verrassend, goed voor lichaam, geest en ziel, fijne sfeer met mooie muziek, eigen, origineel, oprecht, leuk, goed, gezellig, speels, interactief, anders, grensverleggend op fijne wijze, nieuwe comfortzone, comfortabel, breed, spiritueel, prikkelend, warm, inspirerend, humor, improvisatie, stijlvol en doeltreffend, tot diepere lagen komend, een avontuur, vitaal, nieuwe energie, veilige omgeving, inspirerende begeleiding
woman, yoga, pose-1854265.jpg
Cursisten
Reacties samengevat

Danskapel richt zich op kleinere groepen  waarin ruimte is voor dans, diverse oefeningen, bewustwording, stilte, verbinding, maar ook expressie geven aan uitlopende thema’s.
Op inspirerende muziek en meestal ook met live muzikant(en) of andere gast.

Dansavonden op blote voeten, workshops, sessies waarin ruimte is voor verbinding, persoonlijke aandacht, ruimte voor vrijheid en eigenheid, Dansen vanuit een thema.

Agenda

Dance like nobody is watching!

TOT HET NAJAAR OP LOKATIE KASTANJELAAN 12  IN HELVOIRT

Experimentele avonden

EXPERIMENTELE AVONDEN MET DANSEN/DELEN/FILM/LIVE MUZIEK /KUNST

 

Spring Bubble

Welkom bij een betoverende avond vol verrassingen! Ik nodig jullie uit voor een uniek experiment, a l’improviste… Een avontuurlijke ontmoeting waar verwondering, experiment en improvisatie centraal staan. Dit is onze tweede editie, een experimentele samenkomst waarbij we elkaar ontmoeten door middel van creatieve expressie, lichaamswerk en bewustzijnsoefeningen. Ontdek jezelf en anderen in een verbindende dans.

Deze bijzondere editie staat in het teken van ‘Spring Bubbel’ en wordt verrijkt met live muziek, zang, film en een speelse dansreis. Mis het niet!

Schrijf je nu in voor deze unieke ervaring!
Speciale uitnodiging: I invite you!

Toegang op donatiebasis met een richtprijs van 15/25 euro, inclusief thee, lekkernijen en een verfrissend drankje met 0% Spring Bubbels. Kom en geniet van een avond vol magie!

Kastanjelaan 12 Helvoirt Gemakkelijk Parkeren aan de achterkant van de school op de Stationsstraat

Dansen vanuit een thema

Dansen Delen Creëren  met vrouwen. Een fijne ontmoeting waarin de mogelijkheid is jouw talent te delen met anderen.

in overleg

Inloop 19:00 -19:15 uur  dan sluit de deur.

Inloop 19:00 – 19:15

 

Op 14 juni 2024 vindt Extravaganza plaats, een bijzonder evenement met live muziek van Un ensemble musical, in de verrassende intieme ruimtes van een oud voormalig schoolgebouw op Kastanjelaan 12, Helvoirt. Weg van de  andere festiviteiten, biedt deze avond een alcoholvrij alternatief in een extravagante sfeer die je niet wilt missen!

Verkleed je op een extravagante manier en dans op jouw eigen unieke wijze, op blote voeten, sokken of binnenschoeisel, in de prachtige en intieme ruimtes van het oude schoolgebouw. Parkeren is mogelijk aan de achterkant op Stationstraat.

Tijdens deze bewuste danssessie, begeleid door intrigerende livemuziek, neem ik jullie mee in een prachtige introductie!

Ervaar speelse en buitenissige oefeningen om samen tot een bewuste dans te komen, allemaal onder het thema EXTRAVAGANZA. Vergeet niet je extravagante, feestelijke, dansbare kleding aan te trekken!

Ik nodig jullie uit om deel te nemen aan deze unieke ervaring! Toegang is inclusief thee, 0.0% extravagante bubbels, water en versnaperingen.

Kom en laat je meeslepen in de extravagante magie van deze bijzondere avond op Kastanjelaan 12, Helvoirt!

Geef je vast op. Info en opgave  Annehorster@gmail.com

Feel your Femenine 8 maart 2024

Voel de liefdevolle energie en laat jezelf opladen op Feel your Feminine op 8 maart 2024

Deze bijzondere dag is speciaal ontworpen voor vrouwen, waarin we samen dansen, yoga beoefenen, mediteren, bewustzijnsoefeningen doen, delen en samenkomen in een fijne, intieme ruimte in Den Bosch. Betreed een dag vol verkwikking. De richtprijs voor deze verrijkende dag is een donatie van 15 tot 25 euro voor onkosten, wat ook toegang geeft tot warme kruidenthee, verfrissende drankjes en lichte hartige en zoete lekkernijen.

Breng je eigen matje mee, een dekentje en warme sokken, en kleed je in laagjes om jezelf warm te houden, of juist uit te doen wanneer het nodig is. Voel de omhelzing van deze liefdevolle dag en laat jezelf voeden in de zorgzame sfeer van vrouwelijke verbondenheid. Ik kijk ernaar uit om deze speciale dag met jou te delen.

Kom thuis in je lijf

Gratis proef Les 11:30-12:30 uur Inloop 11:15-11:30 uur

Gratis proef Les 13:30-14:30 uur Inloop 13:15-13:30 uur

Neem eigen matje, dekentje  warme sokken en trui mee! Kastanjelaan 12 Helvoirt

Parkeren is gemakkelijk aan de stationstraat achter de school

Geef je op!  of kom langs.

Heb je behoefte om even in je lijf te komen, aangeraakt te worden? Ben je benieuwd naar een massage over kleding heen die binnen 20 minuten een weldadig gevoel teweeg brengt? Maak een afspraak op donderdag 14 maart  12.30-13.30 uur

(tegen waardige donatie)

Kom thuis in je lijf

donderdag 14 maart 10:30 uur inloop
11:00 uur feestelijke opening met thee en
lekkers
11:30 – 12:30 uur proefles Yoga & Beweging
12:30-13:30 uur Pauze en

Maak een afspraak voor Proef een Massage 20
minuten voor de week erop. over kleding heen op de massagebank even tijd voor jou om in contact te komen met je lijf.
13:30 – 14.30 uur proefles Yoga & Beweging
Een proefles reserveren?
Donderdag 14 maart van 11:00 -11:20 uur en
13:00 -13:20 uur.
Kastanjelaan 12 Helvoirt

Voorproefje?

Video afspelen over dance, barefoot, girl-7247907.jpg

Danskapel Experiment

Video afspelen

Extravaganza!

Betekenis

Defenitie van de Danskapel volgens o.a. Wikipedia…

Kapel

Dans